Holbergprisen søker frivillige

Som frivillig får du arrangementserfaring, du får møte forskere i verdensklasse og du får et honorar på 1000 kr. Foto: Hjørdis Longva

I forbindelse med utdelingen av Holbergprisen og Nils Klim-prisen i juni søker vi samfunnsengasjerte studenter som kan tenke seg å hjelpe til i forkant og under Holberguken 2017 (6.-8. juni).

Holbergprisen og Nils Klim-prisen deles ut hvert år for vitenskapelig arbeid av stor betydning innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, juss og teologi. Årets prisvinnere er den britiske filosofen Onora O'Neill og den norske økonomen Katrine Vellesen Løken.

Selve prisutdelingen finner sted i Universitetsaulaen torsdag den 8. juni og begivenheten feires ved en serie arrangementer i Bergen i tidsrommet 6. til 8. juni. Årets program rommer blant annet et symposium med fagpanel, Masterclass, fagsamtaler og diskusjoner med prisvinnerne og andre prestisjetunge internasjonale gjester innenfor akademia.

Som frivillig jobber du med spennende arrangementer, du får nyttig arrangmentserfaring og en strålende mulighet til å komme på innsiden av akademia. Arbeidsoppgavene vil bestå av blant annet plakatopphenging i forkant, oppfølging av gjestene til Holberguken, logistikk og informasjonsarbeid.

Alle frivillige får attest i etterkant, og arbeidet er honorert med 1000 kr.

Høres dette ut som noe du kan tenke deg å være med på?

Send en kort søknad og CV innen 1.mai til: info@holbergprisen.no

Send søknad