Vil du jobbe som frivillig under Holberguken?

Som frivillig får du arrangementserfaring, du får møte forskere i verdensklasse, og du får et honorar på 1000 kr. Foto: Holbergprisen

I forbindelse med utdelingen av Holbergprisen og Nils Klim-prisen i juni søker vi samfunnsengasjerte studenter som kan tenke seg å hjelpe til i forkant og under Holberguken, som går av stabelen i Bergen den 4.-6. juni. Søknadsfristen er den 1. mai, 2018.

Holbergprisen og Nils Klim-prisen deles ut hvert år for vitenskapelig arbeid av stor betydning innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, juss og teologi. Årets prisvinnere er den amerikanske juristen Cass Sunstein og den norske statsviteren Francesca Refsum Jensenius.

Selve prisutdelingen finner sted i Universitetsaulaen onsdag den 6. juni og begivenheten feires ved en serie arrangementer i Bergen i tidsrommet 4.- 6. juni. Årets program rommer blant annet et fagsymposium med paneldiskusjon, Masterclass, fagsamtaler og diskusjoner med prisvinnerne og andre prestisjetunge internasjonale gjester innenfor akademia.

Som frivillig jobber du med spennende arrangementer, du får nyttig arrangmentserfaring og en strålende mulighet til å komme på innsiden av akademia. Arbeidsoppgavene vil bestå av blant annet plakatopphenging i forkant, oppfølging av tilresiende gjester til Holberguken, logistikk og informasjonsarbeid.

Alle frivillige får attest i etterkant, og arbeidet er honorert med 1000 kr.

Høres dette ut som noe du kan tenke deg å være med på?

Send søknad

 Søknadsfristen er den 1. mai, 2018. Spørsmål til utlysningen eller hva arbeidet som frivillig innebærer, kan rettes til: info@holbergprisen.no