Vil du jobbe som frivillig under Holberguken 2019?

Foto: Holbergprisen

I forbindelse med utdelingen av Holbergprisen og Nils Klim-prisen i juni søker vi samfunnsengasjerte studenter som kan tenke seg å hjelpe til i forkant og under Holberguken, 3.-5. juni. Alle frivillige får attest i etterkant, og arbeidet er honorert med 1000 kr. Søknadsfristen er den 1. mai, 2019.

Holbergprisen og Nils Klim-prisen deles ut hvert år for vitenskapelig arbeid av stor betydning innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, juss og teologi. Årets prisvinnere er den britiske kulturviteren og den islandsk-svenske filosofen Finnur Dellsén.
 
Selve prisutdelingen finner sted i Universitetsaulaen onsdag den 5. juni og begivenheten feires ved en serie arrangementer i Bergen i tidsrommet 3.- 5. juni. Årets program rommer blant annet et fagsymposium med paneldiskusjon, Masterclass med unge nordiske phd-kandidater, fagsamtaler og diskusjoner med prisvinnerne og andre internasjonale gjester innenfor prisvinnernes fagfelt.
 
Som frivillig jobber du blant annet med praktisk informasjonsarbeid, logistikk, tilrettelegging for arrangementene, opphengig av plakater i forkant og oppfølging av tilresiende gjester til Holberguken. Som frivillig får du nyttig arrangementserfaring og mulighet til å komme på innsiden av akademia. Alle frivillige får attest i etterkant, og arbeidet er honorert med 1000 kr.
 
Høres dette ut som noe du kan tenke deg å være med på?
 

Send søknad

Søknadsfristen er den 1. mai, 2019. Spørsmål til utlysningen eller hva arbeidet som frivillig innebærer, kan rettes til: info@holbergprisen.no